Despre noi

Despre Mallena

Mallena este un brand vestimentar relativ nou pe piața autohtonă, dar care datorită originalitații designului produselor, calității și prețului accesibil, se bucura de o creștere a popularității în rândul femeilor. Denumirea  brandului a apărut spontan, de la numele directorului Elena Grosu, absolventa Academiei de Arte, care și-a dorit un cuvând melodios și usor de pronunțat, astfel a aparut Mallena. Brandul a fost înregistrat în 2013. Echipa este constituită din 20 de specialiști, care se bucură și iubesc foarte mult ceea ce fac.

Prin modelele create, Elena încearcă să accentueze feminitatea și individualitatea. Totul depinde de sezon – culorile și tendințele, iar materialele pe care le folosește sunt alese cu grijă. Categoria de vârsta spre care sunt orientate produsele este cuprinsă între 18 – 55 ani, iar clienții pot cumpăra atât rochii delicate cu design romantic, cât și ținute stricte pentru birou.

Majoritatea produselor Mallena au o istorie în spate. La crearea acestora lucrează o echipă întreagă. Prima colecție cu care s-a  evidențiat Elena, la care a primit și multe propuneri de promovare a fost colecția în stil etno „Remember me”, pe care a realizat-o ca lucrare de diplomă la finisarea studiilor (Academia de Arte). Tot cu ea a câștigat primul loc la categoria „Etno” la concursul tinerilor designeri „Art Podium 2012”. Deasemenea, a participat la concursul „Tekstili i moda” în Ucraina, Donețk, unde a luat locul 1 la categoria „Nume nou” și a fost lăudată de Veaceslav Zaițev. O altă colecție pe care o iubeste  enorm este cea realizată pentru concursul tinerilor designeri „Ia Mania 2014”, pe care publicul a apreciat-o foarte pozitiv. În fiecare an, Malena poate fi văzută pe podiumul  ,,Fashion Days Moldova”, unde sunt expuse cele mai noi colecții pentru fiecare sezon in parte.

Contacte: mallenaartstudio@gmail.com

Telefon: 079925373

Cunoaste echipa noastra

Pentru ca in spatele unei afaceri de succes sta mereu o echipa de profesionisti , aici ii puteti cunoaste pe fiecare membru:

STRUC MARCELA
Constructor
GALUSCA EMILIA
observator la masinile de brodat