About us

About Mallena

Mallena este un brand vestimentar relativ nou pe piata autohtona, dar care datorita originalitatii designului produselor, calitatii si pretului accesibil, se bucura de o crestere a popularitatii in randul femeilor. Denumirea  firmei a aparut spontan de la numele directorului Elena Grosu, absolventa Academiei de Arte, care si-a dorit un cuvind melodios si usor de pronuntat , astfel a aparut Mallena. Brandul a fost înregistrat în 2013. Echipa este constituită din 20 de specialiști, care se bucură foarte mult de ceea ce fac.

Prin modelele create, Elena încearca să accentueze feminitatea și individualitatea. Totul depinde de sezon – culorile și tendințele, iar materialele pe care firma  le foloseste  sunt de înaltă calitate. Categoria de vârsta spre care sunt orientate produsele este cuprinsă între 1 – 55 ani, iar clienții pot cumpăra atât rochii delicate cu design romantic, cât și ținute stricte de birou.

Majoritatea produselor Mallena au o istorie în spate. La crearea acestora lucrează o echipă întreagă, dar cele mai emoționante amintiri sunt acelea de la crearea colecțiilor pentru concursuri, festivaluri de modă. Prima colecție cu care s-a  evidențiat Elena  și în adresa căreia a primit multe propuneri de promovare a fost colecția în stil etno „Remember me”, pe care a realizat-o ca lucrare de diplomă la finisarea studiilor (Academia de Arte). Tot cu ea a câștigat primul loc la categoria „Etno” la concursul tinerilor designer „Art Podium 2012”, a participat la concursul „Tekstili i moda” în Ucraina, Donețk, unde a luat locul 1 la categoria „Nume nou” și a fost lăudată de Veaceslav Zaițev. O altă colecție pe care o iubeste  enorm este aceea realizată pentru concursul tinerilor designer „Ia mania 2014”, pe care publicul a apreciat-o foarte pozitiv, iar cea mai specială rochie din această colecție a fost purtată de Mihaela Sârbu. In fiecare an Malena poate fi vazuta pe podiumul  ,,Fashion week”, unde sunt expuse cele mai noi colectii pentru fiecare sezon in parte.

Contacte: mallenaartstudio@gmail.com

Director general ,,Mallena Art Studio''

Know our team


For that behind a successful business always stand a professional team, here you can meet each member:

STRUC MARCELA
Constructor
GALUSCA EMILIA
observator la masinile de brodat