Magazinul online Mallena îl găsești accesând site-ul mallena.md, rubrica SHOP. Aici sunt toate categoriile de produse, poze cu piesele vestimentare propuse spre vânzare, poți vizualiza prețurile în lei moldovenești sau în euro. Achitarea se face online, prin cardul bancar emis de orice bancă din Moldova sau din străinătate. Deci totul e cât se poate de simplu și comod!

Mai jos am selectat câteva poze cu frumoasele creații ale brandului autohton Mallena pe care am avut onoarea să le port. Curând urmează alte sesiuni foto care sper să-ți agite și mai mult pasiunea pentru acest brand made in Moldova.

Să știi că Mallena are și o linie vestimentară Mamă-fiică, dar și una cu mărimi mari, astfel încât orice femeie își poate găsi la ei ceva potrivit, indiferent de vârstă, greutate și preferințe.

Și așa cum ți-am promis – CONCURS! Rochia din imaginea de mai jos poate ajunge la tine în șifonier sau o poți câștiga pentru a o dărui cuiva ? E mărimea XS și e tare drăgălașă. Și cu siguranță ești curioasă ce trebuie să faci pentru a o primi cadou! Îți spun eu – scrie un comentariu mai jos de postare și încearcă să ne convingi că această rochie este croită anume pentru tine; lasă în comentariu și link-ul paginii tale de facebook ? De asemenea, asigură-te că ne apreciezi pe facebook – dă like la pagina Mallena și Ladylike

Deci 2 pași simpli ca Moș Crăciunul Mallena să vină la tine:
1. aprecierea paginilor Mallena și Ladylike
2. comentariu la postarea de pe blog cu un mesaj convingător + link la pagina ta de facebook ?

!!! Concursul este valabil până pe 12 decembrie 2016. Pe 13 decembrie anunțăm câștigătoarea!

Îți doresc cumpărături plăcute pe site-ul de e-shopping Mallena și succese în concurs!

Facebook Ladylike

Instagram Daniela Dermengi