mallena-coat

Cu print sau monocromatice, în nuanţe închise sau deschise, cu centură sau nu, cu mâneci lungi, trei sferturi sau sleeveless, paltonaşele Mallena din noua colecţie pentru sezonul rece se cer luate acasă ? După mine, aceste paltonaşe sunt destinate femeilor cărora le place stilul rafinat, croielile clasice şi care pun preţ pe stofele naturale. Îţi dau mai jos câteva sugestii cum să combini modelele de paltonaşe de la Mallena.

Combinația clasică dintre alb și negru, indiferent de printul în care o regăsim, se potrivește perfect cu aceleași nuanțe – alb sau negru, dar cu roșu fac un contrast de-a dreptul remarcabil. În general, cred că orice culoare puternică – roz zmeură, verde smarald sau galben muștar – arată superb în combinație cu un palton ca cel din imaginea de mai jos.

palton-mallena-768x512

Am foarte multe paltonașe, în diverse culori, dar uite că mereu am visat să am unul în nuanța de albastru senin ca cea de mai jos.  Această nuanță de paltonaș se asortează reușit cu alb, cu tot ce înseamnă denim, dar și cu negru, roz, nuanțe mai închise de albastru – navy sau cobalt. Oranjul, galbenul sau roșul fac din categoria combinațiilor îndrăznețe și e nevoie de atenție la cromatica genții și încălțărilor pentru a nu fi prea mult.

mallena-palton

Tare îmi mai plac paltonașele-sacou, pentru că ai posibilitatea din prima să arăți că ținuta este completă și să nu ascunzi cea mai mare parte din ea sub un palton lung și cu gâtul foarte acoperit. Dar totuși să nu uităm că suntem norocoșii cu 4 anotimpuri și dacă e frig afară atunci trebuie să fim bine îmbrăcați, altfel vom îmbrăca doar pijamale cât vom sta pe acasă să ne treacă răceala ?

În imaginea de mai jos vedeți deci un sacou și îmi place că face un costum cu fusta. Chiar îmi este dor să port tandemuri vestimentare, cât se poate să facem contraste în partea de jos și cea de sus a ținutei ? Încearcă și tu un costum, să vezi cum te redescoperi în oglindă.

sacou-mallena

Și da, sacourile fără mâneci sunt un must-have în garderoba ta. Chiar dacă la început nu vei ști ce să faci cu el mai exact, să vezi cum se lipește de aproape orice și cât stil și feminitate conferă ținutelor cu pantaloni!

palton-fara-maneci

De curând, pe facebook, designerul brandului autohton Mallena a postat câteva fotografii cu modele noi de paltonașe, de aceea cel mai bine ar fi să ajungi la magazinele Mallena pentru a face o analiză mai minuțioasă a modelelor și a prețurilor! Creațiile Mallena le găsești în Gemeni, etaj 2; Zorile, etaj 2; magazinul Mallena de pe str. Alecu Russo 1 (la vale de centrul comercial „Soiuz”).

Să ai un octombrie frumos și îmbrăcat cu mult cald!

Articol creat de LadyLike