mg_6153-e1480928072336-768x538

Salut dragilor! Azi vreau să vorbim despre rochiile de culoare verde ? Eu una am în garderobă 5 modele de rochii în diverse nuanțe de verde și tot nu mă satur să fug cu ochii după ele când merg prin magazine sau când îmi filtrez preferințele pe site-urile de e-shopping. Se zice că persoanele care au o pasiune pentru culoarea verde, sunt prospere, generoase și atrag succesul după ele ? Emmm, cine știe! ?

Rochia care o port în pozele de mai jos este creație a brandului autohton Mallena. Este o croială clasică, elegantă, cu un decolteu cuminte și o lungime discretă, ideală pentru a fi purtată la birou, cu tocuri înalte, dar și la o ieșire mai comodă în oraș, pe talpă joasă. Verdele smarald este despre sărbătorile de iarnă – așa îl percep eu, dar mai mult decât atât este în tendințele anului 2017.

mg_6114-683x1024

Această nuanță de verde îmi aduce aminte de filmul The girl in the green scarf – dacă nu ai văzut filmul, trebuie să-l vezi neapărat, e despre obsesia de shopping și ce contează cu adevărat într-un final. Deci eroina din film avea o eșarfă de culoare verde pe care a cumpărat-o cu ultimele economii pe care le mai avea și care chiar i-a adus succes, The girl in the green scarf fiind și pseudonimul ei într-o revistă celebră de modă și stil ?

Nuanța crudă de verde am asortat-o cu o pereche de pantofi bordo – îmi place foarte mult combinația. Ai putut vedea un duet cromatic asemănător și într-o ținută de toamnă care am publicat-o cu 2 ani în urmă – accesează link-ul să te convingi cât de bine arată verde și bordo în tandem.

mg_6132-2-683x1024

mg_6183-768x1024

mg_6206-683x1024

Și desigur mănușile negre, care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei ? În sezonul rece mănușile te protejează de temperaturile scăzute și au grijă de frumusețea mâinilor tale. Totodată, mănușile conferă un aer sofisticat ținutei tale. Investește în 2-3 modele de mănuși și mizează mai mult pe culorile clasice.

Eu ți-aș recomanda mănușile scurte de culoare neagră, mănuși lungi pentru seară, mănuși într-o nuanță nude (bej sau roz) și  pereche de mănuși mai colorate, dar totuși într-o nuanță cuminte – bordo, violet, maro, oranj sau verde. Acestea din urmă sunt probabil cel mai greu de accesorizat, dar în același timp pot deveni o piesă de rezistență în ținută.

mg_6221-768x1024

Pentru a asorta ochii cu această rochie frumoasă creație Mallena, mi-am achiziționat de curând lentile de culoare verde – nu te grăbi să revezi pozele de mai sus că nu le-am purtat la acea sesiune foto, dar vorbim despre ele într-o altă postare ?

Am început săptămâna cu Mallena pentru că în următoarele zile te voi anunța despre noile oportunități de cumpărare oferite de acest brand autohton. 

Și îți mai promit că vin curând Moș Crăciunii blogului Ladylike cu daruri pentru tine – te anunț eu săptămâna viitoare de ce cumințenii trebuie să dai dovadă pentru a fi ale tale! ?

Până scriu tot ce am promis mai sus, fii cu ochii pe www.ladylikewoman.com, urmărește-mă pe facebook, instagram și twitter, comentează când simți nevoia să spui ceva, dă like și distribuie tot ce îți place. Pupici!

Dress: Mallena
Shoes: ZARA
Photographer: Mirell Rosh

Facebook Ladylike

Instagram Daniela Dermengi