Tu în ce stil te dezbraci în zilele de vară?

Zilele de vară devin din ce în ce mai toride. Și mai degrabă ne stă gândul ce să mai dezbrăcăm de pe noi pentru a nu ne fi atât de cald decât ce să îmbrăcăm. Mereu am fost adepta ținutelor echilibrate ca și dezgolire 🙂 Dacă dezgolesc mâinele, prefer să acopăr picioarele și invers. Dacă sunt mâneci transparente, atunci prefer să fie lungi, dacă rochia e scurtă, atunci decolteul să nu fie adânc, și tot așa. Tu cum te îmbraci în iulie?

Urmăresc cu mare interes paginile de facebook ale designerilor autohtoni şi mai mereu descopăr că aceştia sunt puşi mereu pe creaţie. Unul dintre brandurile cele mai active pe reţele şi cu cele mai neobişnuite sesiuni foto este Mallena. Îmi place că acest brand nu-ţi dă tot ce e nou deodată, ci pe porţii – te ţine cu senzaţia de “ce frumos şi drăgălaş” mai că în fiecare zi.

Am ales câteva rochii din noua colecția Mallena, perfecte pentru zilele toride de vară. Sunt în stiluri diferite, astfel încât se potrivesc fiecărei femei și ocazii, precum și oricărui experiment vestimentar sau schimbare de stil pe care vrei s-o faci.

Pentru plimbări și ieșirile la terasă cu prietenele tale îți propun modele în stil baby doll, dulci și gingașe.

Pentru evenimente mai romantice, ocazii nocturne sau pur și simplu circumstanțe în care dorești să te îmbraci într-un mod mai special, îți recomand modelele de mai jos. Au culori neutre, calme și inspiră femenitate.

Pentru mai multă culoare, alege rochiile ce combină stilul dulce cu cel femenin – preferatele mele 🙂

Ai ales în ce stil te dezbraci în următoarele zile de vară? 🙂 Sper că ți-am dat sugestii care să te dezbrace frumos!

Toate aceste creații le găsești în magazinele Mallena (Zorile, etaj 2; magazinul Mallena de pe str. Alecu Russo 1 (la vale de centrul comercial „Soiuz”; Gemeni, etaj 2) sau le poți procura online.

Un iunie excelent și o vară de milioane!

#ladylike

https://www.facebook.com/ladylikelady/