Despre Mallena Brand

Bun venit la
Magazin online Mallena

Mallena este un brand vestimentar pentru femei, care a fost fondat in anul 2013 de catre Elena Grosu, absolventa Academiei de Arte, care și-a dorit un cuvând melodios și usor de pronunțat, astfel a aparut Mallena.
Prin modelele create, Elena încearcă să accentueze feminitatea și individualitatea fiecarui client. Totul depinde de sezon – culorile și tendințele, iar materialele pe care le folosește sunt alese cu grijă. Categoria de vârsta spre care sunt orientate produsele este cuprinsă între 18 – 55 ani, iar clienții pot cumpăra atât rochii delicate cu design romantic, cât și ținute stricte pentru birou.
Majoritatea produselor Mallena au o istorie în spate. La crearea acestora lucrează o echipă întreagă, formata din cca 30 persoane. Prima colecție cu care s-a evidențiat Elena, la care a primit și multe propuneri de promovare a fost colecția în stil etno „Remember me”, pe care a realizat-o ca lucrare de diplomă la finisarea studiilor (Academia de Arte). Tot cu ea a câștigat primul loc la categoria „Etno” la concursul tinerilor designeri „Art Podium 2012”. Deasemenea, a participat la concursul „Tekstili i moda” în Ucraina, Donețk, unde a luat locul 1 la categoria „Nume nou” și a fost lăudată de Veaceslav Zaițev. O altă colecție pe care o iubeste enorm este cea realizată pentru concursul tinerilor designeri „Ia Mania 2014”, pe care publicul a apreciat-o foarte pozitiv. În fiecare an, Malena poate fi văzută pe podiumul ,,Fashion Days Moldova”, unde sunt expuse cele mai noi colecții pentru fiecare sezon in parte.

Contacte: mallenaartstudio@gmail.com

Telefon: 079925373

Cele mai recente știri

să discutăm!

Sîntem bucuroși să citim mesajele Dvs și sîntem deschiși spre colaborare și idei noi !

  Start typing and press Enter to search

  Coș De Cumpărături

  Niciun produs în coș.

  Select your currency
  MDL Leu moldovenesc
  Euro